Serveis

Serveis concertats

A Vidal Assessors, hem establert aliances estratègiques amb professionals de diversos àmbits empresarials que són fonamentals per a una gestió empresarial adequada actualment. Aquests serveis, recolzats per la nostra garantia de qualitat, permeten satisfer de manera integral i coordinada les necessitats dels nostres clients en les àrees següents:

  1. Estratègia i organització: comptem amb experts en valoració d'empreses, assessoria financera, anàlisi d'inversions i plans de viabilitat. El nostre equip de Strategy&Execution Partners ofereix solucions sòlides per millorar l'estratègia i l'organització de la vostra empresa.
  2. Auditories: La nostra aliança amb DESPATX D'AUDITORIA MARTINEZ RIBAS, S.L. ofereix serveis d'auditoria fiables i exhaustius que garanteixen la transparència i fiabilitat de la informació financera de la vostra empresa.
  3. Serveis de duanes: En col·laboració amb Bemar, SL, oferim serveis de duanes que faciliten i optimitzen les operacions internacionals de la seva empresa, assegurant el compliment de les normatives duaneres.

Deixeu-nos un missatge

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari. Estudiarem els vostres comentaris i us donarem una resposta al més aviat possible.