Serveis

Serveis en línia

A Vidal Assessors, hem desenvolupat una plataforma tecnològica d'avantguarda que ens permet oferir solucions innovadores i aconseguir una integració més sòlida amb els nostres clients, cosa que comporta importants avantatges als nostres serveis d'assessorament:

  1. Accés en línia a tota la informació disponible: Mitjançant la nostra plataforma, els nostres clients poden accedir de manera remota i segura a tota la informació relacionada amb el seu assessorament. Això els ofereix la comoditat de consultar les dades que necessiten en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
  2. Integració total de la informació amb cada client: La nostra plataforma facilita una integració completa de les dades de cada client, cosa que ens permet tenir una visió holística de la seva situació financera i fiscal. Aquesta integració ens ajuda a proporcionar un assessorament més personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada empresa o autònom.
  3. Màxima agilitat en la informació i la complementació de dades: Gràcies a la nostra plataforma, podem compartir informació de manera àgil i ràpida amb els nostres clients. Així mateix, ens poden proporcionar dades i documentació rellevant de manera senzilla, agilitzant els processos i optimitzant el temps emprat en la gestió.
  4. Informació permanent sobre novetats tributàries: Mantenim els nostres clients informats de manera contínua sobre les darreres novetats en matèria tributària que puguin afectar la seva activitat empresarial. D'aquesta manera, poden prendre decisions informades i estar al corrent dels canvis normatius rellevants.
  5. Enviament de circulars: Utilitzem la nostra plataforma per enviar circulars informatives als nostres clients, abordant temes rellevants i brindant consells pràctics per millorar la gestió financera i fiscal del vostre negoci.
  6. Accés directe i immediat a través del portal web: La nostra plataforma web ofereix un accés directe i immediat a tota la informació disponible. Els clients poden ingressar amb les credencials i obtenir la informació que necessiten en temps real.

Deixeu-nos un missatge

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari. Estudiarem els vostres comentaris i us donarem una resposta al més aviat possible.