Serveis

Serveis laborals

A Vidal Assessors oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats d'assessorament laboral tant per a empreses com per a autònoms. La nostra experiència i coneixements ens permeten gestionar de manera eficient l'administració del departament laboral de la seva empresa, brindant-los un suport integral a totes les àrees rellevants:

  1. Gestió d'altes i baixes de treballadors i empreses: Ens encarreguem de tots els tràmits relacionats amb la contractació i la finalització d'empleats, assegurant que tot es dugui a terme d'acord amb la normativa vigent.
  2. Contractació laboral i subvencions: Us assessorem en el procés de contractació de personal i us informem sobre possibles subvencions disponibles per a la vostra empresa.
  3. Confecció de nòmines i Seguretat Social: El nostre equip s'ocupa de fer les nòmines dels seus empleats i gestionar els aspectes relacionats amb la Seguretat Social.
  4. Tramitació de baixes per malaltia i accidents: Facilitem el procés de tramitació de baixes per malaltia o accidents laborals, assegurant-nos de complir els requisits establerts.
  5. Tramitació de la desocupació: Us assistim en els tràmits relacionats amb la desocupació per garantir una gestió adequada i sense complicacions.
  6. Anàlisi de convenis col·lectius: Us proporcionem una anàlisi detallada dels convenis col·lectius aplicables al vostre sector, assegurant-nos que estiguin degudament complerts.
  7. Tràmits d'estrangeria: Si compteu amb empleats estrangers, gestionem els tràmits relacionats amb la vostra situació laboral i de residència.
  8. Tramitació de pensions, jubilacions i altres: Us assessorem en tot allò relacionat amb pensions i jubilacions, garantint que els vostres empleats rebin els beneficis corresponents.

Deixeu-nos un missatge

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari. Estudiarem els vostres comentaris i us donarem una resposta al més aviat possible.