Serveis

Serveis juridicofiscals

A Vidal Assessors, ens esforcem per trobar solucions òptimes i coherents que abastin tant l'àmbit fiscal com el jurídic, amb el propòsit de maximitzar els beneficis per als nostres apreciats clients. La nostra àmplia gamma de serveis inclou:

 1. Planificació fiscal: Treballem en l'optimització de la tributació de grups de societats que es dediquin a activitats mercantils i patrimonials, cercant reduir la càrrega fiscal de manera legal i eficient.
 2. Protocols familiars: Assessorem en la creació de protocols familiars que regulin les relacions entre els membres de la família a l'àmbit empresarial, protegint així els interessos de totes les parts involucrades.
 3. Reorganització de grups empresarials: Realitzem operacions de reorganització, com ara fusions, escissions i aportacions al sector d'activitat, per tal d'optimitzar l'estructura empresarial i assolir una eficiència més gran.
 4. Planificació d'impostos de successions i donacions: Assessorem a la planificació fiscal d'herències i donacions, buscant minimitzar la càrrega tributària per als beneficiaris.
 5. Declaracions de la renda i el patrimoni d'accionistes: Ajudem els accionistes de societats en la planificació de les seves declaracions de renda i patrimoni, assegurant una gestió impositiva adequada.
 6. Assessorament societari: Brindem assessoria en totes les etapes de la vida d'una societat, incloent-hi la constitució de societats anònimes i limitades, i resolent conflictes societaris que puguin sorgir.
 7. Dret de successions: Som especialistes en el dret de successions, facilitant processos d'herències i llegats de manera clara i segura.
 8. Assessoria comptable: Proporcionem serveis d'assessoria comptable, garantint una gestió financera eficient i en compliment de la normativa vigent.
 9. Modificació d'estatuts i acords societaris: Ajudem a la redacció i modificació d'estatuts, clàusules pactades, remuneració d'administradors i altres acords societaris.
 10. Confecció de l'impost de societats i comptes anuals: Ens encarreguem de l'elaboració de l'impost de societats i la presentació dels comptes anuals, mantenint la transparència i el compliment normatiu.
 11. Informes i anàlisis financeres: Realitzem informes i anàlisis detallats sobre la situació financera de les empreses, brindant una visió clara per a la presa de decisions estratègiques.
 12. Inspeccions fiscals: Oferim assistència en inspeccions fiscals, assegurant que els nostres clients comptin amb un suport sòlid durant tot el procés.

Déjenos un mensaje

Póngase en contacto con nosotros a través del formulario. Estudiaremos sus comentarios y le daremos una respuesta lo antes posible.